• Telefoon: 06-36092177
  • E-mail: info@misswings.nl
  • Adres: Dorsvlegel 32, 4822 AR Breda

Openingstijden

Op de volgende momenten is ons atelier aan de Dorsvlegel in Breda geopend. Kom eens langs!

Maandag 19:00 21:00
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag 10:00 12:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag gesloten

Workshops

Altijd al willen leren breien, haken of je eigen kleding maken? Dan is dit een mooie kans! Bij Atelier Miss Wings kun je workshops volgen om o.a.:

  • De basis van het breien, haken of naaien onder de knie te krijgen
  • Je techniek te verbeteren (bijvoorbeeld onzichtbaar minderen en meerderen bij je brei- en/of haakwerk)
  • De fijne kneepjes te leren (bijvoorbeeld hoe je een blinde rits of een broekrits inzet; werkt met de magic loop bij haken; je je gebreide werkstuk netjes inelkaar naait)
  • Te leren hoe je een patroon uit een brei- of haakboek leest en vertaalt naar handelingen
  • Sokken te breien
  • Ergonomisch/continentaal breien (voorkomt last in polsen, ellebogen, schouders en nek. Heb je reumatische klachten? Dan bestaat de kans dat je met deze manier van breien nog wel jouw favoriete hobby kunt beoefenen)

De workshops zijn geschikt voor jong en oud, man of vrouw, beginner of gevorderde, iedereen is welkom. In kleine groepen krijgt iedere deelnemer individueel les. De avondworkshop gaat door als er 3 deelnemers zijn en heeft een maximale groepsgrootte van 6. De workshops die overdag gegeven worden gaan altijd door en hebben een maximum van 3 deelnemers.

Een workshop duurt 2 uur en onder het genot van een kopje koffie of thee en een koekje, krijg je deskundige begeleiding bij het maken van je werkstuk.

De kosten zijn € 12,50 voor een losse workshop € 50,= voor een strippenkaart van 5 keer die 2 maanden geldig is. Bij de strippenkaart wordt iedere keer dat de workshop bezocht wordt, een strip afgetekend. Kom je niet, kost het je geen geld. Wij berekenen GEEN inschrijfgeld, hanteren GEEN opzegtermijn en we hebben GEEN wachtlijst. Afmelden kan vrijblijvend tot 24 uur voor de start van de workshop.

Kom je naailes volgen maar heb je (nog) geen naai- of lockmachine? Geen probleem. Tijdens de workshop kun je voor € 7,50 gebruik maken van een PFAFF-naaimachine, een Bernina Lockmachine of een Janome coverlocker.

Belangrijk is dat je vooraf telefonisch je plaats reserveert: Bel, tijdens kantooruren naar 06-36092177 om je plaats te reserveren.

Workshoptijden:

Dag Van Tot
Maandag* 19:00 21:00
Vrijdag 10:00 12:00

*Let op: Tijdens schoolvakanties gaat de maandagavondworkshop niet door.

We kunnen ook workshops op locatie verzorgen. Neem hierover contact op met ons via ons contactformulier of via de telefoon en we kijken samen of en hoe we invulling kunnen geven aan je ideeën.

Speciale Workshops

Wij bieden ook een aantal speciale workshops aan. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan via het contactformulier.

Workshop Armbreien

Een creatieve workshop geschikt voor jong en oud, man of vrouw. Met je armen maak je een mooie warme col in de kleur die bij je past. Je kunt hierbij kiezen uit 2 kwaliteiten breigaren in diverse kleuren. Heb je een specifieke wens, neem dan vooraf contact op zodat we kunnen kijken of we hier invulling aan kunnen geven. Je wordt ontvangen met een kopje koffie, cappuccino of thee en koekje in een gezellig atelier. Inclusief materiaal.

Duur: 2 uur
Min. aantal personen: 3
Max. aantal personen: 6 (meer in overleg mogelijk)
Prijs per persoon: € 34,95

Workshop sfeerlichtje haken

De donkere winterdagen komen er weer aan. Tijd voor kaarsjes, open haard en huislijke gezelligheid. Tijdens deze workshop haak je een sfeerlichtje. Enige kennis van haken is vereist om met een afgerond project naar huis te gaan. Tijdens de workshop wordt je professioneel begeleid en mag je het sfeerlichtje haken in de kleur die het beste in je interieur past. Heb je een specifieke kleurwens dan is het handig om dit vooraf kenbaar te maken, zodat we kunnen kijken of dat mogelijk is. Je wordt ontvangen met een kopje koffie, cappuccino of thee en koekje in een gezellig atelier. Inclusief materiaal, glaswerk en waxinelichtje.

Duur: 2 uur
Min. aantal personen: 3
Max. aantal personen: 6 (meer in overleg mogelijk)
Prijs per persoon: € 28,95